Til forsiden
Forsiden Tilhengerutleie Tilbud Kortfordeler Om stasjonen

Best i Tromsø!

Bensinstasjonen på Kvaløysletta

Best på Kvaløysletta er en servicestasjon som du finner det meste av det du trenger både til bilen og deg selv.    - Vi er nå døgnåpen alle dager!!!-

Hos hos har vi et bredt utvalg av gode Fastfoodmåltider. Vi har hatt stor suksess med våre pølser fra Chef og Mydland, men tilbyr også gode hamburgere, pizza, sandwich, baguetter og bakervarer.

Samtidig får du det mest nødvendige av dagligvarer som brød, melk, pålegg, enkle middagsretter etc.

Vi har en rekke kioskprodukter i vår butikk. Du får alt fra smågodt og sjokolade til snacks og mineralvann. Kort og godt alt du trenger hvis du vil kose deg litt i bilen eller hjemme.

Trenger du en ny CD å høre på i bilen, eller hadde det kanskje vært hyggelig å se en DVD i kveld. Vi kan tilby de mest populære titlene enten det er snakk om musikk, filmer eller blader.

 

LaserWay er navnet på topproduktet i Statoil's serie av motoroljer, som omfatter oljekvaliteter til alle typer biler, både bensin og diesel. 

Vi har selvfølgelig også et bredt utvalg av bilpleie og alt annet du trenger mellom to servicer.

Bensin og Diesel døgnet rundt.  Vil du at din bil skal få det beste, tanker du Ultima 95 - Statoils blyfrie høykvalitetsbensin.

 

 

 

En bilvask hos oss  betyr alltid ren bil.  Problemer med å få plass til alt i bagasje- rommet? Skal du flytte? Vi har tilhengeren som du trenger!

 

Sulten og tørst..?

Kaffen è alltid klar!

Nytrukket kaffe finner du alltid hos Best, alt fra vanlig kaffe og cappuccino til te og varm sjokolade. 

...nokka godt til kaffen

Vi har alltid nybakte bakervarer du kan spise der og da eller ta med deg hjem.  Vi har boller, wienerbrød, skoleboller, skillingsboller mm.